web analytics
Giurgiu-Tribune

Liberalele de la Giurgiu s-au pus pe treaba

Vineri , 2 februarie, femeile liberale s-au intalnit in Sedinta Biroului Politic Judetean si Municipal al Organizatiei de Femei a PNL–Giurgiu.

Liberalele giurgiuvence au discutat despre proiectele pe care le au in vedere pentru prima jumatate a acestui an, pe langa alte activitati ce vor fi derulate in acelasi timp cu alte judete .
La Giurgiu vor fi desfasurate actiuni caritabile, de socializare si sarbatorire a “Dragobetelui” si “ Zilei Femeii “ , un program de prevenire, informare si constientizare a bolilor oncologice la nivel de judet , un spectacol cu strangere de fonduri pentru Spitalul Judetean Giurgiu,precum si mai multe evenimente prilejuite de “ Ziua Copilului”.
In plus, incepand din februarie, in fiecare luna, la nivel de judet, OFL Giurgiu va merge in cate o comuna spre a aduce un zambet in plus pe chipul copiilor proveniti din familii nevoiase prin actiuni caritabile.
Prima comuna in care se va desfasura un asemenea eveniment va fi Vedea.
De asemenea OFL –Giurgiu isi propune atragerea de noi membrii si simpatizanti prin noi metode de interactiune si dialog .
Pe langa alte probleme organizatorice , presedinta liberalelor din Giurgiu , mai nou aleasa la nivel national membru cu rang de Vicepresedinte , le-a spus femeilor prezente la intalnire, ca isi mentine intentia de a ataca hotararile ce nu sunt in parametrii legii propuse spre aprobare de catre Consiliului Judetean .

Camelia Sachetti

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *