Liberalii giurgiuveni -prezenţi la acordarea Ordinului Meritul Industrial și Comercial în grad de comandor, companiei Transgaz

Președintele Klaus Iohannis a acordat, ieri companiei Transgaz Ordinul Meritul Industrial și Comercial  în grad de comandor, cu ocazia finalizării Stației de Comprimare gaze naturale Podișor .

Stația de comprimare gaze naturale Podisor face parte, alături de STC Jupa (inaugurată la 30 septembrie 2019) și STC Bibesti, din Proiectul BRUA – Faza 1, proiect aflat pe lista Proiectelor de Interes Comun ale Uniunii Europene și care reprezintă o investiție totală de 500 milioane de euro în dezvoltarea infrastructurii de transport gaze naturale din România și Europa.

Presedintele a apreciat eforturile specialistilor în energie şi şi-a manifestat  speranţa ca prin acest proiect, România să devină centrul celei mai importante rețele de transport al gazelor naturale din regiune.

La eveniment au participat si preşedintele PNL Giurgiu, europarlentarul Dan Motreanu, şefa Organizației Femeilor Liberale Giurgiu, Dana Danciu, preşedintele organizației municipale a PNL Giurgiu, Marian Măroiu si consilierul municipal George Țigănilă.

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *