Liderul USR Giurgiu, Ciprian Alexandru: ”Festival de impotență administrativă și lingvistică, aseară în mult așteptata emisiune realizată la Giurgiu”


Aseară, preț de două ore, pe valurile Dunării, la Giurgiu, a fost realizată o prea frumoasă emisiune, transmisă în direct pe un post național.
Invitații, reprezentanți ai PNL, PSD și AUR au abordat o parte din problemele municipiului și județului Giurgiu, fără a se oferi însă și soluții.
USR nu a fost invitat la emisiune. Cică doamna prezentatoare nu ar fi agreat și un invitat de la USR Giurgiu, drept pentru care, liderul formațiunii, Ciprian Alexandru, ca telespectator, ne-a oferit un scurt rezumat al emisiunii, în viziunea domniei sale.
”Festival de impotență administrativă și lingvistică, aseară, în mult așteptata emisiune a Ancăi Alexandrescu, unde au fost prezenți conducătorii orașului nostru și ai județului precum și parlamentari de Giurgiu.
Dacă domnul primar Anghelescu a demonstrat încă o data ca nu găeste soluții ci doar scuze, PNL-ul este în evidentă scădere de forma și de procente chiar dacă ei doar țin umbrela PSD-ului la guvernare. Vor fi salvați de câțiva primari care încă mai cred că banii din ”Anghel Saligny” există pe undeva și cu ei vor înființa rețele de gaze în comunitățile lor. Nu, dragi primari, banii din Anghel Saligny nu există decât pe hârtie, așa cum USR v-a spus înainte să fim aruncați de la guvernare.
Cele mai “reușite” intervenții au fost ale autointitulatului “doctor veterinar”(eu zic că este medic) AUR-ist, cu facultatea particulară terminată pe sistem de notare sovietic, care a reușit ca în cele zece cuvinte pe care le cunoaște să transmită două mesaje publicului: are o sora “urgentistă” și are un prieten la Gogoșari care, la rândului lui, are 15 metri de teren sub balta lui Alexandru Andrei și nu ii dă voie dl. deputat să pescuiască. Mai ce oameni răi!!!
Astea da subiecte de interes județean.
Lăsând circul și circarii la o parte am aflat aseară despre proiectul de spital pornit de către administrația județeană din 2016-2020 și care a fost stopat de către dl. Motreanu pentru “a nu-l face mare” pe dl Mina. O fi n-o fi, noi tot în condiții de secolul XIX ne îmbolnăvim la Spitalul Județean.
P.S. USR nu a fost invitat la emisiune” – Ciprian Alexandru -președinte USR Giurgiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *