Lili , ce-atzi facut Bobitza ?!

Mare meci mare , sambata la Floresti .
Asa cum scriam intr-un articol saptamana trecuta , meciurile de fotbal dintre echipele Avantul din Floresti si A.S Bolintin-Vale reusesc sa suscite un interes enorm printre iubitorii fotbalului din cele doua localitati.


M-am luat cu treaba si-am intarziat .
Ajuns la stadion cu o intarziere de vreo jumatate de ora am constatat ca tot spatiul destinat parcarii era ultra ocupat , motiv pentru care mi-am parcat masina in fata cimitirului , la vreo 50 de metri de poarta stadionului .
Grabit si hotarat sa nu mai pierd nici o faza din meci am intrat pe poarta si in imediata apropiere a vestiarelor am dat de cativa prieteni care vizionau meciul la nivelul gazonului .
Mi-am aruncat un ochi inspre tribuna …..arhiplina .
M-am hotarat pe loc sa raman acolo jos si sa vizionez ce mai ramasese din meci in iarba , la intretaierea dintre tribuna si peluza .
Meciul , o frumusete , mi-a ridicat nivelul de adrenalina la maxim , iar finalul , unul fericit pentru echipa din Floresti ne-a umplut de bucurie .
In drumul spre vestiare cativa jucatori ai echipei gazda , prieteni deja vechi de-ai mei , au venit sa ma salute , iar eu i-am felicitat .
Dupa meci am mers si eu la restaurantul in care baietii din Floresti si-au sarbatorit victoria , invitat fiind .
Am baut un suc si-am plecat .
Dupa cateva ore am primit un telefon de la un apropiat al echipei care m-a rugat ca la urmatoarele meciuri sa merg cuminte in tribuna si sa nu ma mai imbratisez cu jucatorii , pentru ca am deranjat primarul si consilierii PSD cu prezenta mea pe gazon .
Ba , sunteti tampitzi ?
Voi va auziti ce spuneti ?
Puteti voi sa va interpuneti in relatiile interumane ?
Ba , v-a spalat PSD-u’ pe creier ?
Cum va imaginati voi ca imi puteti interzice mie sa ma bucur pentru victoriile echipei din Floresti si sa interactionez cu jucatorii mei preferati ?
Si mai am o intrebare .
De cand dracu’ a-nceput sa va placa fotbalu’ ma mamelucilor PSD-ei ?
Aveti o problema de imagine ?
Da ma , si la Floresti-Stoenesti are lumea alergie la slugile lu’ Dragnea si-ale lu’ Badalau !
Si-asta sunteti , niste PSD-isti urati de lume !

04.03.2019
Costel Dumitru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *