Linie telefonică, non stop, la DSP, pentru giurgiuveni

Direcția de Sănătate Publică Giurgiu a înființat o linie telefonică pentru toți cei care au nevoie de informații, în orice problemă legată de COVID-19.

0214 144446 – este call center-ul , la care se poate apela la orice oră din zi și din noapte, 7 zile din 7, și unde mai mulți dispeceri preiau apelurile și răspund la solicitărilor celor care au nevoie de informații legate de coronavirus.

Acest call center este un sprijin important pentru protecția și sănătatea giurgiuvenilor dar, în același timp, reprezintă și un ajutor în a preveni răspândirea pandemiei de coronavirus în județul Giurgiu. Este încurajată să sune orice persoană care are nevoie de informații sau care are nevoie de ajutor în contextul îmbolnăvirii cu COVID-19.

Giurgiuvenii pot afla apelând 0214144446 detalii despre izolare, carantinare concediu medical, sau restricții privind călătoriile în străinătate.

7 thoughts on “Linie telefonică, non stop, la DSP, pentru giurgiuveni

    1. Buna ziua! Ori vă autoizolați, fără a anunța DSP, dar pierdeți concediul medical și actele care atestă că ați trecut prin boală, ori anunțati DSP care vă va îndruma să efectuați un test oficial la spital sau prin solicitarea ambulanței. În acest caz sunteți luată în evidență, carantinată acasă plus documente oficiale.

  1. Bună seara.am făcut vaccinul jonson în luna octombrie la policlinica joita.mai multe persoane suntem interesate de bonurile valorice când le eliberați…..va mulțumim în speranța că ne dați un răspuns clar și concret.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *