web analytics
Giurgiu-Tribune

Lista lu’ MINA ! Cine merge la congres ?

Conferinta organizatiei judetene a Partidului Social Democrat filiala Giurgiu ,desfasurata vineri , 2 martie la Ateneul Nicolae Balanescu, a avut ca obiect si obiectiv principal stabilirea delegatiei social-democratilor giurgiuveni la congresul extraordinar al partidului, ce va avea loc in data de 10 martie .

Delegatia giurgiuveana contine 64 de delegati, capete de lista fiind presedintele Consiliului Judetean , domnul Marian Mina si primarul municipiului Giurgiu, domnul Nicolae Barbu .
Lista este completata cu primari social-democrati din judet asezati intr-o ordine precisa , care transpare foarte precis importanta acestora in cadrul organizatiei .

Astfel primari precum Corbea , Dobre , Enache , Nidelea , Stoica apar in fruntea listei , asa cum ne-au obisnuit , iar primarul Rusu de la Adunatii-Copaceni , Nitescu la Floresti-Stoenesti , sau Marcu de la Gaujani, apar undeva la finalul listei .
Surprinzatoare este lipsa din delegatie a unor primari .
Aproximativ 20 din primarii social-democrati giurgiuveni, nu se regasesc in delegatie ,cei de la Baneasa si Joita , respectiv Viorel Rotaru si Tanase Constantin ,fiind doua dintre cele mai notabile absente.

Numele deputatilor Razvan Cuc si Alexandru Andrei, sunt pierdute in jumatatea listei printre delegati arhinecunoscuti si mai putin importanti.
La fel de surprinzator este si numarul extrem de mic al delegatilor din municipiul Giurgiu prin comparatie cu numarul delegatilor din judet .
Cum probabilitatea candidaturii vreunui giurgiuvean la una din functiile de conducere a partidului la nivel national este nula , Badalau fiind persona non grata in PSD-ul urmatorilor 25 de ani , este de neinteles aviditatea cu care presedintele Mina duce la Bucuresti novici de la Malu-Spart , Vlad-Tepes sau de la Iepuresti, in timp ce activisti social-democrati cu vechime si cu activitate din municipiu raman acasa .

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *