Lucrări provizorii pe Ramadan

În prezent, în zona Ramadan au loc o serie de lucrări de intervenție pentru o mai bună derulare a traficului și îmbunătățirea condițiilor de viața pentru cetățenii din zonă, prin turnarea unui covor asfaltic provizoriu.
Astfel, Primăria Giurgiu prin Direcția Tehnică, a dorit să ia astfel de măsuri până la implementarea proiectului european care vizează zona respectivă și să faciliteze traficul rutier pe această stradă destul de circulată.
În ceea ce privește proiectul european “Modernizarea infrastructurii de transport public pe coridorul de mobilitate urbană vestic al municipiului Giurgiu”, la data de 30 iunie a avut loc deschiderea ofertelor depuse pentru atribuirea contractului de achizitie publică de lucrări Pentru procedura de atribuire menționată, au depus oferte 10 operatori economici, atribuirea contractului de lucrări urmând să fie facută după finalizarea etapelor de evaluare.
Concret, investiția cuprinsă în acest proiect, pe străzile Sloboziei, Ramadan, Bălănoaiei, Gloriei, Pictor Andreescu, Pictor Grigorescu, Ghizdarului, Autobaza , vizează:
• modernizarea și reabilitarea infrastructurii rutiere utilizate prioritar de transportul public de călători;
• Piste biciclete;
• Achiziția de autobuze nepoluante;
• Modernizare stații transport public de călători;
• Plantare spații verzi pe străzile urbane, in zone pietonale, în lungul pistelor de biciclete;
• Crearea sistemului de management al traficului, inclusiv a sistemului de monitorizare video.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *