Ludovic Orban in vizita la Comana

…In fond orice lucru bun sau rau incepe de undeva, iar dezghetul politic si curatarea judetului Giurgiu de ,,scabia rosie” a mai inceput odata de la Comana si l-a avut ca protagonist tot pe Aurel Enache ,pe atunci tanar viceprimar .
Ieri si astazi la Comana in frumoasa si deja celebra locatie care este Complexul Turistic si de Agrement ,,Casa Comana”,proprietate a cunoscutului om de afaceri Gelu Palamaru, a avut loc o intalnire intre oameni de afaceri si politicieni de dreapta.Intalnirea a avut ca tema de dezbatere, ,,modalitati de eliminare a imixtiunii statului in economia de piata”.
La intalnire, cu statut de oaspete special, a fost invitat si domnul Ludovic Orban, presedintele Partidului National Liberal.
Domnul Orban, in afara faptului ca este recunoscut ca fiind un teoretician excelent al doctrinei care proclama principiul neinterventiei statului in economie si de a carui voce si expertiza are nevoie intreg mediul de afaceri din Romania,este si un foarte bun amic al amfitrionului, Gelu Palamaru.
Data fiind relatia de prietenie dintre Palamaru si domnul Aurel Enache, primarul comunei Comana,fara sa putem sa bagam mana in foc ,o intalnire a domnului Orban cu domnul Enache ar fi putut avea loc.
Necredinciosii ar putea invoca o relatie de afinitate a primarului comanean cu….
-Noi credem ca daca sunt din interes si casatoriile sunt facute sa esueze lamentabil,darmite cumetriile !
-Prietenia lui Enache cu Badalau ?!
– Badalau n-are prieteni.
Toate lucrurile bune au un inceput.
De ce n-ar incepe lucrul bun si bine facut din nou de la Comana ?
Marin Anton are multi prieteni si se-nmultesc pe zi ce trece.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *