Ludovic Orban la reuniunea Consiliului Național desfăşurată la Palatul Parlamentului : Trebuie să lansăm Start-Up Nation în IT, în cercetare, nu pentru „pomanageala pe care a gândit-o PSD”

Aproximativ  1.300 de membri PNL, parlamentari, primari şi aleşi locali au participat duminică 02.02.2020 la reuniunea Consiliului Național desfăşurată la Palatul Parlamentului. În  cadrul evenimentului a fost  prezentat  raportului  de activitate al Guvernului PNL, bilanţul politic al conducerii PNL și al grupurilor parlamentare şi s- a discutat despre  pregătirea campaniei pentru alegerile locale.

Premierul Ludovic Orban a vorbit, duminică, despre modul în care pot fi sprijiniți cetățenii capabili de a face performanță și care pot ridica economia. El spune că programe de tipul Start-Up Nation ar trebui lansate pentru astfel de oameni, nu pentru „pomanageala gândită de PSD”.

„Trebuie să lansăm nu Start-Up Nation pentru pomanageala pe care a gândit-o PSD, trebuie lansată Start-up Nation acolo unde există resurse de creativitate, unde există oameni care au capacitatea să facă performanță, Start-Up nation în domeniul IT, Start-Up Nation în cercetare, Start-Up Nation în domeniul studenților și în toate domeniile care pot să ne aducă, cu adevărat, ridicarea economiei românești”, a spus Orban la Consiliul Național al PNL.

În cadrul reuniunii au mai susținut discursuri prim-vicepreședintele PNL, vicepremierul Raluca Turcan, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, prim-vicepreședintele PNL, liderul grupului europarlamentarilor români din PPE, Rareş Bogdan, liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, liderul senatorilor PNL, Daniel Fenechiu, preşedintele Ligii Aleşilor Locali ai PNL, Gheorghe Flutur, și vicepreședintele PNL Virgil Guran.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *