Mai sunt câteva zile pentru înscrieri la concursurile de admitere în școlile de agenți de poliție

Este a 5-a zi de înscrieri pentru concursurile de admitere în școlile de agenți de poliție. Candidații care doresc să participe la concursurile de admitere în școlile de agenți de poliție, pot depune cererile de înscriere până la data de 28 februarie.

Documentele necesare în vederea înscrierii se depun ZILNIC în perioada 15.02.2021 – 28.02.2021, între orele 09.00-12.00 și 13.00 – 15.00, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, din municipiul Giurgiu, Bulevardul CFR, nr. 9.

În acest an, puteți candida pe cele 1.283 de locuri (dintre care 25 de locuri speciale pentru rromi și 15 pentru alte minorități) existente la Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina și pe cele 200 de locuri (dintre care 4 locuri speciale pentru rromi și 3 pentru minorități) de la Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca.

Mai multe informații despre condițiile de recrutare, documentele pe care trebuie să le conțină dosarul, tematica și bibliografia, proba de evaluare a performanței fizice, cea de verificare a cunoștințelor și despre alte neclarități referitoare la admiterea în școlile de agenți de poliție, găsiți pe site-ul Inspectoratului de Poliție Giurgiu, la secțiunea ”Carieră – Admitere instituții învățământ” (https://gr.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-institutii-invatamant/anunt-inscriere-scoli-postliceale) sau pe site-ul Poliției Române, la secțiunea ”Admitere februarie-martie 2021” https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-februarie-martie-2021).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *