Marian Lazăr, viceprimarul comunei Ghimpați: Centrul de vaccinare este gata

 

Centrul de vaccinare Ghimpați respectă cerinţele Ordinului pentru stabilirea normelor privind autorizarea, organizarea şi funcţionarea centrelor de vaccinare împotriva COVID-19.

Marian Lazăr, viceprimarul comunei Ghimpați ne-a  făcut ieri un ‘tur de onoare ‘ spunându-ne că sunt asigurate circuitele, echipamentele tehnice şi medico-sanitare necesare, inclusiv kituri de vaccinare.

În prezent centrul nu este funcțional pentru că se așteptă  hotărârea de începrere la propriu a vaccinării și în acest centru .

Decizia face parte din strategia Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).

Camelia SACHETTI

One thought on “Marian Lazăr, viceprimarul comunei Ghimpați: Centrul de vaccinare este gata

 1. Buna ziua,
  M-am vaccinat complet la centrul de vaccinare Ghimpati. Programarea a fost prompta si rapida. Echipa prezenta la primul vaccin foarte amabila. Totul curat (nou), cu singura mentiune ca la WC femei nu curgea apa la lavoar. Am sesizat si mi s-a spus ca s-a notat si ca vor transmite celor in drept sa se ocupe.
  Ieri am fost programata la rapel, la ora 15:00. Am ajuns la 14:55. La ora 15:00 mi s-a spus ca e timpul pt igienizare si sa astept. Dupa 15 min am fost strigata sa intru. In dreptul singurei cai de acces se afla o balta care trebuia sarita sau trecut prin ea.
  Odata intrata, mi-am exprimat nemultumirea:
  1 – ca a trebuit sa astept in loc sa fiu anuntata printr-um sms, de ex., ca la ora 15: 00 se face igienizare;
  2 – ca nimeni nu da apa cu o matura din dreptul intrarii.
  La 1 mi s-a spus ca ce conteaza 10 minute (au fost 15, asa cum am spus mai sus). Am raspuns ca daca pt dumnealor nu conteaza fiindca trebuie sa stea acolo toata ziua, pentru mine conteaza intrucat vin din alta localitate si am facut eforturi sa ajung la centru inainte de ora 15:00. De ce? Ca sa stau 15 minute la intrare, in fata baltii. Ce-i drept, dl. jandarm mi-a oferit un scaun, afara, insa nu sunt in regula nici asteparea nici maniera de raspuns.
  2 – mi s-a spus ca nu este treaba lor sa dea cu matura si sa inlature balta. Deci, dragi pacienti, sarituri placute!
  In final, la WC femei, lavoar, tot nu curgea apa. Ca urmare, m-am spalat pe maini la WC barbati.
  Sesizez aceste chestiuni in speranta ca se vor remedia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *