Giurgiu-Tribune

MARIAN MAROIU – DINCOLO DE IDEEA DE PRIMAR DE GIURGIU

Domnul presedinte al PNL – Giurgiu si prim-vicepresedinte al filialei judetene , Marian Maroiu, se inchide in birou ,  când colegii săi , presedinele Marin Anton si secretarul general Constantin Dumitru nu pot sa ajungă la conferinte de presa. Nu isi doreste expunere. Sa aiba agenda separata?

Pentru ca , asa cum dansul a declarat, face o altfel de politica!!!

Opaaaa!!! Pai ceilalti liberali au vorbit ca prostii ??

Ce altfel de politica in afara de politica PNL va permiteti sa declarati ca faceti domnule Marian Maroiu, presupus candidat, care alergati pe la usile oamenilor fara rezultate cuantificabile?

Ca nu e combat sa dai in Badalau sau Mina , care sunt acum la pamant . Anton si Dumitru s-au luat cu ei de gât …jenanta incercare…ati fost absent tot timpul asta .

Nu luptați pro PNL! Ati si spus ca faceti o alta politica si ca il înțelegeți pe primarul Nicolae Barbu-PSD , un tip carismatic care baga inca multi sub pres la ora asta. Doar nu credeti ca nu mai candideaza ?!! HA-HA! Fireste ca nu! Va visati vice ??

Ati aparut intr-un interviu securizat – mare greseala –  gestul Dvs este doar o scuipatura artistica menită sa ne închidă gura si sa ne abată atenția de la o banala relatie cu primarul Barbu!!!!
Nu aveti credibilitate domnule închipuit -primar pana ce nu veti face politica PNL! Mai ales la municipiu!
NU SUNTETI COMBATIV! NU AVETI FORTA ! NU AVETI CURAJ! Nici macar de presedinte de scara de bloc!

Logic ca e pamflet!

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *