Marian Maroiu : Nu stiu cum sa il suteze mai tare pe acest primar pentru ca el de fapt nu este in tabara care trebuie!

Conferinta de presa de vineri, 20 aprilie 2018, a PNL – Giurgiu i-a avut protagonisti pe presedintele organizatiei municipale dl. Marian Maroiu, pe prim-vice presedintele filialei municipiului, dl. George Tiganila, precum si pe vicepresedinta organizatiei municipale si a OFL –municipiu, doamna Alina Meclea.

Dupa ce a vorbit despe problemele cu care se confrunta cetatenii din cauza proastei guvernari a PSD, presedintele organizatiei municipale a PNL- Giurgiu, Marian Maroiu a tinut sa precizeza ca “toata nebunia asta pe care o vedem la nivel national, se rasfrange si asupra teritoriului si in special a municipiului si judetului Giurgiu.”

Acesta s-a aratat nemultumit si indignat ca in ciuda faptului ca PSD este la guvernare , iar Giurgiu este inca bine-reprezentat la nivel national in PSD, cei in masura sa ajute giurgiuvenii, nu fac nimic sa ajute orasul si judetul din pricina razbunarii si a orgoliilor .
(… )ma asteptam ca un “pesedeu” care are toata puterea in acest judet… au 6 parlamentari, au avut doi ministrii pe care i-a mancat (Marian Mina n.r.) cu domnul Badalau de frica ca nu cumva , cineva sa ii ia locul … a fost el (Badalau n.r) numarul doi in PSD , care din cauza orgoliilor personale, a pierdut acel loc – si bineinteles ca nu va fi doar suferinta lui si a familiei lui – va fi a intregului judet , pentru ca sunt absolut convins ca Dragnea nu -l va lasa nepedepsit nici pe el , si nici pe judetul din care face parte pentru ca la un moment dat s-a a rasculat impotriva domnului Dragnea . Ma asteptam ca acest PSD, avand intreaga putere, aici investitorii sa dea navala, sa ne trezim asa chiar si peste noapte cu investitori care sa creeze locuri de munca bine platite pentru ca de-asta aere nevoie Giurgiu .”

Marian Maroiu a mai declarat ca personal cunoaste foarte bine situatia in care se afla municipiul , considerand ca mult prea multi locuitori ai acestuia sunt plecati sa lucreze in afara tarii . Acesta a apreciat fenomenul drept o catastrofa si a tras un semnal de alarma asupra faptului ca Giurgiu risca sa devina o comuna mai mare din cauza lipsei locurilor de munca si a investitorilor.
Mai mult decat atat , Marian Maroiu spune ca astfel stand lucrurile , il intelege pe primarul Nicolae Barbu care este “ sutat “ de colegi.
“Ce sa faca un primar in conditiile in care in spatele lui considera ca are intreaga putere… deci primarul municipiului Giurgiu , administratia Giurgiu…stie ca il are pe Badalau, stie ca il are pe Mina , stie ca are cinci- sase parlamentari si in loc sa-l ajute , in loc sa ne ajute municipiul sa se dezvolte, sa aduca investitori … ba din contra , nu stiu cum sa il suteze mai tare pe acest primar pentru ca el de fapt nu este in tabara care trebuie .”

Marian Maroiu a acuzat gruparile PSD- iste giurgiuvene de faptul ca se razboiesc intre ele pentru a castiga presedintia partidului pentru a ajunge care mai de care sa fure din banii statului in loc sa se precocupe de binele cetatenilor .
“Avem foarte bine contutate 3 tabere ; avem tabara Badalau cu dl Mina , finul lui drag si scump , mai avem o tabara a domnului fost ministru Cuc, cu dl .deputat Alexandru, la care am inteles ca mai participa din cand in cand si dl. Barbu, si in sf a mai aparut o a treia tabara cu domnul primar extraordinar de la Ghimpati, dl. Carapanceanu , care de asemenea se si viseaza presedinte al organizatiei PSD “.

“ Io zic ca daca de plans , ar fi de ras!” a concluzionat Marian Maroiu .

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *