Giurgiu-Tribune

Marian Maroiu: Pro Romania este un partid care nu stiu daca va depasi 5 % – pragul de a intra in parlament la viitoarle alegeri

Forfota politica de dinaintea vacantei parlamentare lasa loc la multe scenarii supozitii, intalniri la ceas de seara, jocuri de culise si conferinte de presa in care se resimte vanzoleala  celor mai derutati si nemultumiti politicieni.
In cadrul conferintei de presa de astazi 31.05.2018 a PNL Giurgiu, l-am intrebat pe dl. Marian Maroiu daca la Giurgiu exista politicieni  (inclusiv din partidul din care face parte), care ar pleca spre Pro Romania, conform trendului momentului .

Acesta a evitat sa pronunte vreun nume, insa si-a manifestat rezerve asupra succesului unui partid nou-infiintat care nu se stie daca va depasi pragul de 5% pentru a intra in parlament.
“Dupa parerea mea Pro Romania este un partid care nu stiu daca va depasi 5 %, pragul de a intra in parlament la viitoarle alegeri . Ar fi bine pentru ca intr-un fel, pe scena politica si mai ales pe partea stanga  mai e loc si de alte partide , dar mie imi este greu sa cred ca in Romania , un partid nou-infiintat, va mai avea sorti de izbanda pe viitor , pentru ca…lumea si asa nu mai incredere in politicieni, mai deloc .Sa mai vii acum cu o formatiune noua si sa ii convingi pe oameni- ce?
Atata vreme cat ai fost prim-ministru al Romaniei, ai plecat singur, de la …ti-ai dat demisia , ai fost schimbat din partidul in care ai fost presedinte , ce mai poti sa demonstrezi intr-un alt partid?”

Intrebat de un coleg jurnalist daca senatorul Badalau ar putea trece la Pro Romania avand in vedere relatiile deteriorate dintre acesta si Liviu Dragnea, Marian Maroiu a declarat:
“Nu e exclus sa treaca la Pro Romania, pentru ca dl Badalau mai are astfel de experiente , el a fost candva…daca va aduceti aminte… domnul fost primar general al capitalei, dl. Oprescu infiintase o formatiune politica la care imediat a trecut in momentul in care n-a mai avut loc in PSD. Dar eu cred ca nu va pleca din PSD. Asta e parerea mea . “

Sincer, impartasesc parerea liderului PNL de la municipiu, INSA bazandu-ma pe declaratiile din presa ale lui Victor Ponta in care spune ca nu mai vrea “ baronet” .
Cu alte cuvinte pentru Badalau , Ponta e cam acru.

Camelia Sachetti

Visits152 Visits 3 Visits 790162

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *