Marian Mina: Premierul Marcel Ciolacu şi PSD susţin prelungirea măsurilor privind plafonarea preţurilor la energie şi limitarea adaosurilor comerciale, pentru că şi-au dovedit din plin utilitatea

Dacă PSD nu s-ar fi luptat să impună plafonarea preţurilor la energie şi limitarea adaosurilor comerciale , economia și populația ar fi dus-o mult mai greu, prețurile ar fi fost mult mai mari, iar inflația nu ar mai fi fost 7%, ci 17%. De altfel social-democrații intenţionează să aplice la noi în țară modelul francez al plafonării adaosurilor comerciale la produsele alimentare de bază și să prelungească măsura și după 31 martie, când expiră, după cum reiese dintr-o postare a Deputatului PSD Giurgiu, Marian Mina.

Iată mai jos, întreg textul postării;

”Premierul Marcel Ciolacu şi PSD susţin prelungirea măsurilor privind plafonarea preţurilor la energie şi limitarea adaosurilor comerciale, pentru că şi-au dovedit din plin utilitatea.
Astfel, premierul social-democrat intenţionează să aplice la noi în țară modelul francez al plafonării adaosurilor comerciale la produsele alimentare de bază și să prelungească măsura și după 31 martie, când expiră!
De asemenea, în ceea ce privește plafonarea prețurilor la energie, guvernul pregătește ajustarea mecanismului, dar și prelungirea aplicării până în 2026.
În același timp, Guvernul va susține în continuare producția internă și dezvoltarea capacității românești de procesare a produselor agroalimentare.
Toate datele arată că, dacă PSD nu s-ar fi luptat să impună aceste măsuri, economia și populația ar fi dus-o mult mai greu, prețurile ar fi fost mult mai mari, iar inflația nu ar mai fi fost 7%, ci 17%.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *