Marian Mina: Primarul Mihai Dobre a făcut o adevărată demonstraţie de forţă

Peste 300 de oameni, cei mai mulţi fiind tineri, au participat astăzi  la şedinţa de constituire a TSD Mihăilești . Tânărul Mihnea Martac este de azi președintele tinerilor Sociali Democrați.
 La eveniment au Participat Președintele organizației județene a PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina, Președinta organizației de femei a partidului, deputatul Elena Dinu, președintele Tineretului Social Democrat pe județ, Dragoș Udvuleanu, și primarul în funcție, candidat la un nou fotoliu de primar, Mihai Dobre. Conform unei postări pe o rețea de socializare, președintele Marian Mina -candidatul PSD la președinția Consiliului Județean Giurgiu- ”Nea Mihai” (așa cum este bine-cunoscut la el în oraș) a făcut o adevărată demostrație de forță printr-o prezență atât de numeroasă.
Iată mai jos întreg textul postării amintite:
”Astăzi, la Mihăileşti, primarul Mihai Dobre a făcut o adevărată demonstraţie de forţă!
Peste 300 de oameni, cei mai mulţi fiind tineri, au participat la şedinţa de constituire a TSD Mihăilești, care vine să completeze o echipă unită şi puternică.
În funcţia de preşedinte a fost ales Mihnea Martac pe care îl felicit pentru că a reuşit să aducă alături de el atâţia tineri valoroşi!
Le urez mult succes în viitoarele activităţi, le suntem şi noi alături şi le mulţumesc tuturor pentru încredere!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *