web analytics
Giurgiu-Tribune

Marian Popescu nu mai este șeful Poliției Rutiere Giurgiu

Începând de vineri, 30 octombrie, comisarul șef Marian Popescu nu mai este șeful Poliției Rutiere Giurgiu. Informația este confirmată de purtătorul de cuvânt al poliției giurgiuvene, fără a fi explicate, până la această oră și motivele.

Se pare că a fost o schimbare peste noapte în urma unei ședințe de urgență convocată de șeful IPJ Giurgiu, Cătălin Georgescu. Potrivit gandul.ro, lui Marian Popescu trebuia să-i fie reînnoit certificatul ORNISS, care expiră la fiecare patru ani. Numai că, de data aceasta, ofițerul de poliție a primit aviz negativ, drept pentru care, fără acces la informații clasificate, nu și-a mai putut exercita funcția.

În locul lui Popescu a fost împuternicit comisarul șef Mihai Tache, care ocupa funcția de șef al Biroului Poliției Rutiere din cadrul Poliției Municipiului Giurgiu. Tot gândul. ro precizează că numirea lui Mihai Tache la șefia Poliției Rutiere Giurgiu a iscat nemulțumiri în rândul polițiștilor rutieri care își vor șeful înapoi.

Referitor la împuternicirea controversatului comisar șef Mihai Tache pentru funcția de șef al Serviciului Poliției Rutiere, oficiali din cadrul IPJ Giurgiu au declarat că hotărârea conducerii este acoperită de lege. „În momentul de față nu există nicio acțiune penală pe numele comisarului șef Mihai Tache, drept pentru care ofițerul îndeplinește toate condițiile pentru exercitarea funcției de șef al Serviciului Poliției Rutiere”, a fost răspunsul oficial al IPJ Giurgiu.

2 thoughts on “Marian Popescu nu mai este șeful Poliției Rutiere Giurgiu

  1. Normal că se revoltă contra comisarul șef Mihai Tache , individul ține cu oamenii nu îi place șpaga, cei de la serviciu erau învățați cu “binele” , a venit acum unul de care nu sunt siguri pe care nu îl cunosc, chiar dacă este vremelnic , mereu va fi împotrivire contra schimbării .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *