web analytics
Giurgiu-Tribune

Marin Anton: Marian Mina trebuia sa respecte legea, sa dea contributiile la stat ca e puscariabil

In ultima conferinta de presa  a PNL Giurgiu, presedintele filialei judetene, Marin Anton a atacat mai multe subiecte fierbinti , atat la nivel de municipiu cat si de judet.

Vorbind  despre intarzierile la plata salariilor si contributiilor angajatilor DGASPC Giurgiu, presedintele filialei judetene, Marin Anton, le-a explicat jurnalistilor unde anume a gresit Presedintele Consiliului Judetean, Marian Mina “ modificarile de buget care s-au facut astazi (11.12.2018 n.r.),trebuiau facute de cand  nu mai aveau buget, de cand le spuneam eu ,din toamna  sau din august, mai devreme .Trebuia sa respecte legea , sa dea contributiile la stat, ca e caz puscariabil”.

Mai mult decat atat , Marin Anton a  atras atentia asupra faptului ca PNL a inteles sa vina in sprijinul angajatilor DGASPC, lasand de-o parte orice considerent politic .  “Faptul  ca PNL a  votat pentru  rectificarea bugrtara ,  a  fost pentru  oameni… dar in  acelasi timp , trebuie sa  stiti ca daca faceam un vot politic , votam impotriva .Impotriva managementului prost si nu a capacitatii intelectuale a lui Marian Mina “ a explicat presedintele PNL Giurgiu.

Intrebat de o jurnalista daca este adevarat scenariul conform caruia primarul Nicolae Barbu va candida si  va lua din nou primaria ca mai apoi sa candideze pentru deputatie, lasandu-l viceprimar cu atributii de primar pe dl. Marian Maroiu, Marin Anton a raspuns ca nu stie de unde vin  aceste scenarii si a sugerat  jurnalistilor sa ia pulsul giurgiuvenilor.

Camelia Sachetti


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *