web analytics
Giurgiu-Tribune

Marin Anton, președintele PNL -Giurgiu întreabă. Doamna prefect Nina Carmen Crișu raspunde?

In ultima conferința de presa a PNL -Giurgiu, președintele filialei acesteia Marin Anton ,a adresat o întrebare deschisa doamnei prefect de Giurgiu , Nina Carmen Crișu.
Acesta a vrut sa stie daca este adevarat ca doamna prefect a plecat din ţară în excursie in statul Israel, fără aprobarea ministrului de interne.

De menționat este faptul ca în perioada in care doamna Nina Carmen Crișu ar fi fost plecată in concediu, funcţia de subprefect era vacantă, prin urmare, conform legii, dumneaei nu putea părăsi postul.
Daca aceasta excursie a doamnei prefect se confirma , se confirma si faptul ca dansa a plecat fără aprobarea ministrului .

Acceptând ideea ca doamna prefect Nina Carmen Crișu ar fi lipsit din prefectura in baza unui concediu medical, tot împotriva legii ar fi aceasta ieșire din țara!

Pe lângă întrebarea deschisa adresată doamnei prefect , Marin Anton , in calitate de președinte al PNL-Giurgiu , a trimis si o adresa oficială doamnei prefect, prin care cere sa i se răspundă oficial , întrebării cu pricina.

Mai mult decât atât, o alta adresa ,tot oficială , legată de acest caz, a fost trimisa de către Marin Anton si Ministerului de Interne.
Prin respectiva adresa, liderul liberalilor giurgiuveni, cere sa i se răspundă daca ministerul a avut si are cunoștința despre aceasta situație.

De asemenea, Marin Anton ,așteaptă încă răspunsul prefectei de Giurgiu , subiect al altei conferința de presa, in care solicita ca doamna prefect sa specifice daca este sau nu membra A.T.O.P.
Conform legii ,prefecții nu au voie sa facă parte din …Agenția Teritorială de Ordine Publica.

Tot in cadrul ultimei conferințe de presa, Marin Anton a declarat că doamna prefect Nina Carmen Crişu nu are pic de respect pentru giurgiuveni , deoarece nu le-a explicat dacă se găseşte în conflict de interese atâta timp cât primeşte bani de la Consiliul Judeţean Giurgiu fără ca acești bani să fie trecuţi în declaraţia de avere.

Presedintele PNL -Giurgiu, o acuza pe Nina Carmen Crișu de faptul ca , prin fişa postului, ca reprezentant al guvernului în teritoriu ,urmăreşte şi controlează activitatea consiliului judetean, în ceea ce priveşte legalitatea şi oportunitatea hotărârilor luate în cadrul instituției sus-menționate.

Si…o alta întrebare deschisă ,deși mai mult retorica din partea liberalului Anton;
“Mai poate lua decizii corecte, legale, faţă de hotărârile consiliului judeţean doamna prefect Nina Carmen Crişu, atâta timp cât figurează pe ştatul de plată al …consiliului judeţean?

Doamna prefect!!????

 

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *