web analytics
Giurgiu-Tribune

Marin Anton: Razvan Cuc ar fi avut toate sansele sa redevina ministru

In conferinta de presa de vineri , 3 februarie, Presedintele PNL- Giurgiu ,Marin Anton ,l-a acuzat pe , senatorul PSD –Giurgiu ,Niculae Badalau, de non-combat si dezinteres fata de votantii sai .
“In ciuda votului masiv al giurgiuvenilor pentru PSD, acest vot a fost gestionat prost – PSD nu mai are niciun ministru.”

Marin Anton a mai spus ca in loc sa ramana alaturi de colegii sai de partid in momentul in care se forma guvernul Dancila si sa propuna in CEx ministri din Giurgiu ,Niculae Badalau a ales sa plece in Mexic si Portugalia, manifestand un profund dispret fata de colegii si votantii PSD.

Mai mult decat atat, Marin Anton a mai subliniat ca fiecare organizatie in parte trebuia sa faca propuneri de ministri, iar giurgiuveanul cu cele mai multe sanse de a face parte din guvernul Viorica Vasilica Dancila, era fostul ministru al transporturilor, Razvan Cuc, insa nu a fost propus.

“Ei bine, Giurgiu nu a avut o astfel de propunere in CEX-ul PSD. Razvan Cuc ar fi avut toate sansele sa redevina ministru. […]De la Giurgiu a fost o singura propunere . Dl. Marian Mina , a venit cu o singura propunere ; doamna Elena Dinu pentru ministerul sanatatii. A fost intrebat . Nu mai ai si alte propuneri?[…], si nu o data , de doua –trei ori .Nu! O Singura propunere a fost …si aia a fost doamna Elena Dinu” […]Badalau nu avea dreptul sa stea la soare, ci trebuia sa lupte pentru Giurgiu,a mai adaugat Marin Anton.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *