Marin Anton va face testul poligraf.Badalau ?!

Emisiunea Talk B1 de vineri 21 septembrie, difuzata de televiziunea B1TV intre orele 13.00 -14.50 si moderata de catre Irina Petraru a avut printre altele,ca subiect de dezbatere, efectele juridice ce vor decurge ca urmare a pumnului plasat de catre senatorul Niculae Badalau in barbia domnului Marin Anton, presedintele organizatiei PNL Giurgiu.
Intr-o interventie telefonica,domnul Marin Anton a declarat ca a facut toate diligentele necesare pentru a se supune testului cu detectorul de minciuni, in incercarea de a dovedi ca atacul suburban continand injurii, cuvinte jignitoare si in cele din urma molestare fizica la care a fost supus de catre Badalau si de catre fiul acestuia nu este o simpla inventie, asa cum au incercat sa acrediteze acestia si alti apropiati ai lor intr-o incercare disperata de a se si de a-i disculpa.
Mai mult decat atat . Domnul Marin Anton a declarat ca il invita si pe vicepresedintele senatului sa efectueze testul poligraf, pentru a alunga orice fel de dubiu asupra verdicitatii a ceea ce s-a intamplat la nunta de la Comana.
Ramane sa vedem cum va reactiona Badalau la doleanta liderului liberal.
( Cei care doresc sa urmareasca interventia telefonica a domnului Marin Anton in cadrul emisiunii Talk B1, o pot face accesand prin google arhiva B1,Talk B1 de luni pana -vineri, emisiunea de vineri 21 septembrie, la ora14.39.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *