Marșul pentru viață – la cea de-a 5-a editite

În perioada 1–31 martie 2018 în numeroase orașe din România și Republica Moldova se va desfășura Luna pentru viață 2018 – „O lume pentru viață”, având ca punct culminant Marșul pentru viață 2018 – „O lume pentru viață” .
Acesta va fi organizat vineri, 23 martie 2018 si la Giurgiu de catre Biserica “Buna Vestire” .

În România, Marșul pentru viață se află la ediția a VIII-a, iar in Giurgiu, acesta a ajuns la ceea de-a V-a ediție.
Preotul Tudor Georgian indeamna pe giurgiuveni sa participle la acest mars ce atrage atentia asupra nevoii de sprijinire a persoanelor cu nevoi speciale.
“Mesajul pe care dorim să îl transmitem prin tema acestui an, ‘Fiecare viață este un dar’, arata că fiecare persoană este unică și are o valoare infinită, iar societatea are doar de câștigat dacă sprijină persoanele cu nevoi speciale.

Pe aeasta cale, va invitam, pe toti cei care împărtășesc aceste principii și deziderate , sa participati intre orele 15.00-17.00 la marsul ce va porni din Parcul Mihai Viteazul spre Pietonala Mircea cel Batran, iar mai apoi sa asistam impreuna la concertul LIVE FOR LIFE sustinut de Orchestra Valahia in Parcul Alei”

De asemenea, organizarotii atrag atentia si asupra importantei oricarei vieti , nascute sau nenascute sustinand ca adevărurile despre realitatea vieții umane intrauterine și despre realitatea crizei de sarcină sunt din ce în ce mai vizibile.

Până în 2016 se considera că primele bătăi ale inimii apar la 21 de zile după concepție. În 2016, Universitatea Oxford a publicat un studiu a cărui concluzie este că activitatea inimii începe la 16 zile după concepție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *