Masă caldă pentru giurgiuveni, de Ziua Națională a României

Anul trecut, de Ziua Națională a României, pandemia a impus restricții referitoare la numărul participanților la parada organizată pe 1 Decembrie, atât la Giurgiu, cât și în toate localitățile din țară.

În acest an, la manifestările dedicate Zilei Naționale, nu mai există restricții, așa că giurgiuvenii pot participa în număr mare la paradă.

Mai mult, primăria Giurgiu, intenționează să ofere tuturor participanților la defilare, o masă caldă, un proiect de hotarâre ce va fi supus votului Consiliului Local, în ședința extraordinară de vineri, 14 octombrie.

Banii necesari asigurării mesei calde vor proveni din donații și sponsorizări, așa că, deocamdată nu se poate vorbi despre felul de mâncare oferit și numărul porțiilor.

Pentru organizarea și asigurarea mesei calde se va ocupa Direcția de Asistență Socială din cadrul primăriei Giurgiu, iar Cantina de Ajutor Social va prepara porțiile de hrană.

 De Ziua Națională a României, la Giurgiu, vor avea loc mai multe manifestări artistice, depuneri de coroane și paradă militară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *