Mașini noi la Jandarmerie

Jandarmii giurgiuveni au fost în permanent aproape de cetățenii orașului. Asta au dovedit de fiecare data când au avut ocazia. Fie prin situațiile în care au intervenit, fie prin simpla prezență pe stradă în scopul vegherii siguranței cetățeanului. În scopul creșterii gradului de siguranță  a giurgiuvenilor ,în dotarea structurilor de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean  Giurgiu au intrat două autoturisme noi.

Autovehiculele fac parte dintr-un lot contractat la nivel central, în baza programului de înzestrare cu mijloace auto desfășurat de Ministerul Afacerilor Interne, fiind repartizate la nivelul inspectoratului pentru structurile operative.

Pe lângă acestea, în perioada următoare vor mai fi alocate Jandarmeriei Giurgiu încă 7 astfel de autoturisme, care vor fi dotate cu sisteme acustice și optice de semnalizare, având aplicate stema și tricolorul României în format color și deviza Jandarmeriei „Lege și Ordine”.

Utilizarea acestora va contribui la o mai bună mobilitate a jandarmilor giurgiuveni în misiunile desfășurate în slujba cetățenilor.

 

Buzică Alexandra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *