Măsuri dure pentru cei care transformă zona ”Fabricii de zahăr” în groapă de gunoi

De foarte mult timp zona din apropierea fostei Fabrici de Zahăr s-a transformat în groapă de gunoi, sau mai bine a zis a fost transformată, pentru că aici, zilnic sunt aruncate deșeuri de orice fel, fără a fi luată vreo măsură, până acum.

Aici se aruncă orice, de la deșeuri provenite în construcții, până la animale moarte, saci cu deșeuri menajere și multe altele.

Situația nu mai poate fi tolerată, iar primarul Adrian Anghelescu a decis să pună capăt acestor ilegalități. Acesta a declarat în cadrul unei emisiuni TV că, în curând, se vor aplica măsuri dure proprietarilor de terenuri din zonă, care permit existența acestei gropi de gunoi improvizate. Potrivit legii, acestora li se pot mări taxele de 5 ori, dar vor primi și notificări și amenzi, în cazul în care nu se conformează.

Pe de altă parte, primăria va igieniza zona pe chletuială proprie, urmând să se adrese instanței pentru a recupera banii giurgiuvenilor.

În zonă va exista și pază, primarul Adrian Anghelescu fiind de părere că amplasarea unor camere de supraveghere nu va putea duce la identificarea celor care aruncă gunoaie pe aceste terenuri, mai ales dacă se întâmplă pe timpul nopții, iar acele persoane sunt greu de identificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *