Mecanisme și dispozitive de armament nedeclarate , descoperite la P.T.F. Giurgiu

Un cetatean bulgar si o cetateanca de origine ucraineana risca pedeapsa cu inchisoare de la unu la cinci ani dupa ce poitistii de frontiera giurgiuveni au descoperit in autoturismul cu care se acestia se deplasau pe sensul de intrare în țară, nedeclarate, peste 200 de mecanisme și dispozitive pentru arme militare.

Peste 200 de mecanisme și dispozitive pentru arme militare au descoperit Politistii de frontiera giurgiuveni ieri ,opt noiembrie, la Punctul de trecere a Frontierei Giurgiu intr-un autoturism in care se aflau un cetatean bulgar si o cetateanca de origine ucrainiana.
Nedeclarate, dispozitivele erau ascunse , în portbagajul autoturismului cu numar de Bulgaria , sub haine, în două cutii din lemn.
Cei doi au declarat politistilor că dețin un magazin de specialitate în Bulgaria și intenționau să ajungă în Cehia pentru a participa la o expoziție de profil.
Cercetările au fost efectuate în comun cu polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Giurgiu- Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, iar în cauză a fost întocmită lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunii de ”nerespectarea regimului armelor și munițiilor”.

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *