web analytics
Giurgiu-Tribune

Medic ginecolog din Giurgiu, prins în flagrant luând mită

Luni, 26 octombrie 2020, poliţiştii anticorupţie ai Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Giurgiu, sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, cu sprijinul Serviciului Operaţii şi Serviciului Tehnic din cadrul D.G.A. – structura centrală, au surprins în flagrant luând mită un medic ginecolog din cadrul unui spital din municipiul Giurgiu. Acesta a primit suma de 500 de lei, cu titlu de mită, de la un martor denunţător (aparţinător al unui pacient), în scopul exercitării unor acte medicale.

Anterior, medicul a mai pretins şi primit de la aceeaşi persoană, precum şi de la pacientul respectiv, suma de 600 de lei, tot în legătură cu exercitarea atribuţiilor de serviciu (efectuarea unei intervenţii medicale chirurgicale de cezariană).

Dosarul penal a fost iniţiat ca urmare a unui apel telefonic la linia Call Center anticorupţie gratuită a Direcţiei Generale Anticorupţie 0800.806.806.

Persoana prinsă în flagrant a fost condusă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu, unde i s-a adus la cunoştinţă calitatea procesuală de suspect pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită, procurorul de caz dispunând măsura preventivă a reţinerii pe o durată de 24 de ore.

Cercetările continuă în vederea clarificării cauzei sub toate aspectele, iar în cursul zilei de astăzi, 27.10.2020 urmează a se dispune cu privire la măsurile procesuale adecvate, în raport de evoluţia anchetei.

2 thoughts on “Medic ginecolog din Giurgiu, prins în flagrant luând mită

  1. Daca aveti pretentia ca ati scris o stire,de ce nu publicati si numele medicului care a fost prins luand mita? Scrieti povesti ca sa va aflati in treaba?Povesti nemuritoare cu A FOST ODATA<INTR_UN TINUT INDEPARTAT<ACUM CEVA ANI SAU IN PREZENT,NU SE STIE PRECIS<NU ARE IMPORTANTA,FACEM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *