Medima deschide o nouă clinică de excelență în imagistică medicală și radiologie în Giurgiu

Rețeaua națională de clinici de excelență în imagistică medicală Medima a deschis o nouă clinică în Giurgiu, printr-o investiție în valoare de aproximativ 1,3 milioane de euro.

Situată pe Bulevardul Mihai Viteazul 5, clinica Medima oferă pe plan local servicii de investigare imagistică CT și RMN realizate cu aparatură ultraperformantă și de cea mai înaltă calitate. Odată cu această lansare, rețeaua Medima ajunge la 13 clinici operaționale la nivel național.

Clinica Medima Giurgiu este dotată cu echipamente de imagistică medicală de ultimă generație, recunoscute la nivel mondial, inclusiv aparatul RMN Canon Elan 1.5T și CT Canon Aquilion Lightning.

Gama largă de servicii medicale oferite în cadrul clinicii Medima Giurgiu acoperă toate tipurile de examinări prin rezonanță magnetică (RMN) și tomografie computerizată (CT), de la examinări uzuale ale diferitelor zone anatomice până la investigații avansate, extrem de utile în patologiile complexe, precum cele oncologice, vasculare, neurologice sau musculo-scheletale.

Echipa Medima Giurgiu este formată din medici radiologi de elită, specializați în diverse domenii, care asigură acoperirea întregii game de examinări RMN și CT. Directorul medical, Prof. Univ. Dr. Gheorghe Iana, este unul dintre cei mai respectați experți în imagistică din România, cu o experiență de peste 30 de ani. Coordonatorul echipei locale din Giurgiu este Dr. Elie Sorina, Medic Primar în Radiologie și Imagistică Medicală.

Prof. Univ. Dr. Gheorghe Iana, Director Medical al Medima, declară: “Deschiderea clinicii Medima în Giurgiu face parte din strategia noastră de extindere la nivel național și ne propunem să facilităm accesul pacienților din această zonă la servicii de imagistică medicală de top. Centrul nostru aduce împreună tehnologie de vârf, o echipă de specialiști, rezultate prompte și precise.”

Vlad Ardeleanu, CEO al Medima, adaugă: “Rețeaua Medima continuă să se extindă la nivel național, având misiunea de a îmbunătăți accesul populației la investigații imagistice moderne, care joacă un rol important în prevenția și depistarea timpurie a afecțiunilor. Prin dezvoltarea serviciilor de imagistică medicală la nivel local, ne propunem să avem un impact pozitiv pe termen lung, prin creșterea speranței de viață și tratamente mai puțin costisitoare pentru pacienți.”

Despre Medima

Medima este o rețea națională de clinici de excelență în imagistică medicală și radiologie, care oferă servicii de RMN/CT/PET-CT. Având 13 clinici moderne operaționale și planuri de dezvoltare ambițioase pentru România, Medima asigură pacienților acces la investigații imagistice de înaltă performanță, realizate cu tehnologii moderne, la prețuri accesibile și fără perioade lungi de așteptare. Echipa Medima este formată din medici radiologi reputați, sub coordonarea Prof. Univ. Dr. Gheorghe Iana, radiolog român proeminent și director medical al rețelei. În septembrie 2020, Medima s-a asociat cu fondul românesc de private equity, Morphosis Capital, pentru un proiect de expansiune la nivel național, urmând ca în 2022 să se alăture proiectului și fondul internațional de private equity Integral Venture Partners, pentru creșterea proiectului într-un ritm și mai accelerat.

Informații suplimentare:

Pentru mai multe informații și programări, vă rugăm să contactați:

Clinica Medima Giurgiu

Adresă: Bulevardul Mihai Viteazul 5, Giurgiu

Telefon: 0373 301 134

Persoană de contact pentru media:

Mihnea Perisan

Telefon: 0726 919 654

E-mail: mihnea.perisan@medimahealth.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *