Microgranturi acordate din fonduri externe nerambursabile

Începând de luni de la ora 10, formularul electronic de înscriere pentru obţinerea de microgranturi acordate din fonduri externe nerambursabile va fi activ pe link-ul granturi.imm.gov.ro, informează Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri. Raiffeisen Bank, in calitate de participant la schema de ajutor de stat a transmis duminică faptul că începand de luni, 12 octombrie 2020, deschide conturi curente dedicate granturilor pentru toate companiile care au selectat-o ca banca partenera in acest demers.

Etapa de inscriere pentru Masura 1 de Microgranturi incepe de luni, 12 octombrie, ora 10:00, si se incheie vineri, 16 octombrie, ora 20:00, cu posibilitatea prelungirii termenului de inscriere pana la epuizarea bugetului (respectiv pana la atingerea unui numar maxim de 50.000 de beneficiari, pe principiul “primul venit, primul servit”). Inscrierea se face online, pe platforma granturi.imm.gov.ro.

 

Pentru celelalte doua masuri, termenul pentru inscriere urmeaza sa fie comunicat de catre guvern.

Mai multe detalii legate de condițiile de eligibilitate pe fiecare masura in parte sunt disponibile pe pagina dedicata a bancii.

Pentru a aplica la schema de ajutor de stat, solicitantul trebuie sa parcurga urmatorii pasi in platforma granturi.imm.gov.ro:

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *