Giurgiu-Tribune

Mii de oameni au protestat în Bucureşti şi în alte oraşe faţă de OUG 7/2019. Vezi aici cum au protestat procurorii giurgiuveni

Inca de mieruri, 27 februarie, judecătorii și procurorii din 21 de judecătorii și tribunale din țară și din peste 30 de parchete au suspendat activitatea, în timp ce magistrații altor instanțe au recurs la forme de protest precum suspendarea activității cu publicul cum este cazul si la Giurgiu.

Ordonanţa de Urgenţă 7/2019, ce modifică din nou legile justiţiei a scos din nou oamenii in strada .Duminica seara, mii de omeni  au protestat  in  Bucuresti si in alte orase, alaturandu=se  manifestaţiilor magistraţilor din ultimele zile.

Oamenii spun că vor ieşi în stradă până la abrogarea OUG 7 şi desfiinţarea secţiei speciale pentru magistraţi.

Protestele magistraţilor faţă de Ordonanţa 7, despre care spun că le afectează independenţa, nu scad în intensitate, ba din contră. Vineri, în zeci de oraşe, procurori şi judecători au întrerupt activitatea, pentru aproximativ o oră şi au ieşit în faţa parchetelor sau instanţelor.

La Giurgiu,  Pe 27  februarie ,in cadrul Adunarii Generale a Procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Giurgiu  fost decisa suspendarea activitatii nemijlocite cu publicul pentru perioada  de 28.02.-05.03.2019 in semn de protest fata de adoptarea ordonantei 7/2019.

Camelia Sachetti

Visits: 11

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *