web analytics
Giurgiu-Tribune

MIzeria noastra cea de toate zilele…

Noua romanilor ne trebuie foarte putin sa fim fericiti . Ne lipim de performantele compatriotilor performeri in orice domeniu ,,ca marca de scrisoare” si ne laudam cu scofala altora mai destoinici si mai daruiti precum musca lui Alecu Donici care poposise din zbor pe jugu’ boului si se rupea-n figuri ca vine de la arat .
Ieri in ziua a douazeci si opta a anului 2018 , aproape intreaga suflare romaneasca , priceputa si nepriceputa in intelegerea fenomenului mondial care la noi se numeste Tenis de Camp , iar la cei care l-au inventat Tennis a uitat de mizeria cotidiana pe care Liviu Dragnea  ne-o serveste ,,la halba” de vreun an si ceva .
Am uitat de salarii nemarite, de pensii micsorate , de contributii trecute-n obligatia angajatilor , de impozit pe gospodarie , de legile 303, 304 si 317 intitulate sumar ,,ale justitiei” ,de instalarea guvernului Viorica Vasilica ,  de noul ministru al invatamantului mai prost decat predecesorul lui , de curentul mai scump cu 6% ,  de gaze cu 7% , de scoli desfiintate , dascali trimisi acasa , de stat paralel , de Olguta , deficit bugetar pe crestere economica , Rovana , Sevill ,Ana, Gratiela si Gabriela primarita cu mimica de Jim Carrey …..
Aproape fara sa-mi dau seama am enumerat toate femeile de succes ale mizeriei noastre cotidiene ..
Liviu Dragnea a instituit matriarhatul ,daca prefixul ,, matri” este acelasi cu cel de la MATRACUCI .

Ieri , o femeie , o romanca , o fata careia n-am sa-i scriu numele pe aceeasi foaie cu lista paparudelor cu paru’ coafat dupa modelul  babuinilor si ministeriabile prin nascare , ne-a facut sa visam frumos si o face cu o anumita frecventa si ritmicitate de cativa ani buni .

A iesit a doua .

A doua dintr-un milion de manuitoare profesioniste de racheta  si minge pufoasa, iar noi ne-am isterizat de suparare .

Doamne elibereaza-ne de excelenta locului doi si da-ne noua mizeria noastra cotidiana ! Cea cu Viorica Vasilica ,  Cati , Rovana , Gabi , Ana , Gratiela , Sevill si alte doamne clasate permanent pe primul loc !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *