Munca, pasiunea și perseverența trebuie răsplătite

 

Două medii de 10  din cele patru obținute de către elevii din județul Giurgiu la Evaluările Naționale, au fost trecute în dreptul a doi copii din comuna Florești-Stoenești.
Mădălina Danciu și Marian Croitoru sunt cei doi copii de nota 10 din Florești-Stoenești, anul acesta.
Mădălina este elevă a Școlii Generale numărul 1 Florești, iar Marian este elev al Școlii Generale numărul 3 Palanca .
Performanța celor doi campioni din comuna Florești-Stoenești a fost acompaniată de alte note excelente obținute de către elevi ai școlilor din comuna Florești-Stoenești și am sa-i amintesc aici pe Alexia Vasile, Ștefan Staicu, Mihnea Iordache, Iuliana ioniță, Rafaela Răducu, Amalia Ene,, Nicoleta Ungureanu, Dana Bârloi, Gabriel Popa…………
…și lista ar putea continua până la a deveni neîncăpătoare, pentru că rezultatele copiilor din Florești-Stoenești sunt cu adevărat remarcabile.
Performanțele școlare ale copiilor din comuna Florești-Stoenești, nu trebuie să rămâna fără urmări benefice.
Performanțele din acest an, trebuie să genereze în anii următori o competiție creatoare de rezultate și mai frumoase.
Acesta este motivul pentru care propun Consiliului Local al comunei Florești-Stoenești ca în proxima ședință, să aloce din bugetul comunal o sumă de bani care să constituie un fond de premiere a elevilor care au înregistrat performanțe deosebite la exemenele de Evaluare Națională.
Această practică perpetuă va deveni încă un imbold dat tinerilor pentru autodepășire și pentru atingerea performanțelor obținute de către Mădălina Danciu și de către Marian Croitoru.

P.S
Dacă din articolul meu lipsesc nume de copii cu rezultate deosebite, îmi cer scuze anticipat și le aștept datele pentru a fi inserate .
Vă mulțumesc pentru înțelegere !

Costel Dumitru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *