Giurgiu-Tribune

Municipiul Giurgiu va avea Târg de Crăciun

Municipiul Giurgiu va avea și în acest an Târg de Crăciun, numai că, locația va fi diferită de cea de anul trecut.

În 2021, Consiliul Județean Giurgiu a organizat un Târg de Crăciun pe terenul pe care îl deține, vis-a-vis de Spitalul Județean, separat de Primăria Giurgiu care a pregătit manifestări dedicate sărbătorilor de iarnă, în Parcul Alei.

De această dată, între cele două instituții va exista o asociere ce urmează a fi supusă aprobării Consiliului Local, în ședința din 24 noiembrie.

Inițiativa de asociere aparține Consiliului Județean, care dorește să organizeze un nou Târg de Crăciun, de această dată, în Parcul Alei, acolo unde va amenaja și un patioar sintetic, cu cel puțin 100 de perechi de patine, pe o suprafață de 200 mp.

Tot Consiliul Județean va organiza și programe artistice susținute de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Giurgiu, manifestările programate de Primăria Giurgiu urmând a fi comunicate zilele următoare.

”Sarbătorile de iarnă” și Târgul de Crăciun din Parcul Alei vor fi deschise publicului pe 1 decembrie și vor funcționa până pe 31 decembrie.

 

Visits3436 Visits 8 Visits 1726958

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *