“Natura ne privește”, pictură realizată de voluntari pe zidul cimitirului Smâda

În acest. week-end, cu ajutorul voluntarilor a fost realizată  pictura murală “Natura ne privește”, pe zidul de la Smârda. Pictura este realizată cu vopsea airlite, vopsea care reduce poluanții,, purificând și curătând aerul!

“Realizarea acesteia reprezintă dorința noastră, exprimată artistic, de a păstra apele cât mai curate și totodată, etapa finală a proiectului nostru, #ZeroPlasticeFantastic, care face parte din proiectul național Cu apele curate inițiat de Mai Mult Verde și Lidl Romania, susținut în plan local de Asociația Prietenii de lângă tine si Primăria municipiului Giurgiu.

Le mulțumim foare mult tuturor voluntarilor care ni s-au alăturat, artistei Liana Badalau, celor de la ZidArt, precum și autorităților locale pentru sprijinul acordat.

Suntem bucuroși și încrezători că din ce în ce mai mulți giurgiuveni conștientizează problema poluării apelor și a mediului înconjurător și se imiplica activ în stoparea acesteia.” a declarat Mariana Mitroi, unul dintre initiatorii acțiunilor derulate în municipiul Giurgiu.

Proiectul Zero plastiic e fantastic a avut mai multe activități : campanii de informare și conștientizare derulate in  trei unități scolare din municipiu – Colegiul National Ion Maiorescu, Scoala Gimnazială nr. 10 si Scoala Gimnazală “Acad. Marin Voiculescu”, ateliere de fotovoice, expoziții si la final realizarea picturii murale “Natura ne privește”.

Sursa: Asociația Prietenii de lângă tine si Primăria municipiului Giurgiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *