…. necredinciosu’

 

 

 

Anul 2004 il gaseste intr-un post din  conducerea Administratiei Porturilor Dunarii Fluviale , unde director general era Cristian Nemtescu .

Nemtescu , uns director dupa victoria ,, Aliantei DA ” in alegerile generale din 2004 il gasise pe necredincios deja angajat al APDF .

Cum ?

In 2003 fratii Magureanu (Cezar si Ninel , unul director de banca ,celalalt important om de afaceri ) intervin pe langa Niculae Badalau pentru angajarea la APDF a unui ,, nepot ” proaspat absolvent . Badalau , presedinte al PDSR Giurgiu si prefect al judetului il angajeaza in numele prieteniei cu cei doi ,,unchi ”.

Devine membru al Partidului Democrat urmandu-si directorul care intre timp ii devine si nas de cununie.

Anul 2007 aduce iesirea PD-ului de la guvernare si ca urmare pierderea postului din conducerea APDF , dar si venirea la conducerea filialei giurgiuvene a Partidului Democrat a deputatului Valentin iliescu al carui apropiat devine , in ciuda parerilor nasului Nemtescu si a ,,unchilor Magureanu” .

Fuziunea Partidului Democrat cu partidul Liberal Democrat al lui Teodor Stolojan din decembrie 2008 il fac sa ia distanta de ,,mentorul politic” Valentin Iliescu si sa se apropie de Dan Pasat ,alaturi de care cu putin inaintea alegerilor locale din 2008 emigreaza in PNL unde il gasim in timp foarte scurt in dreapta ,,tatalui” Lucian Iliescu , primarul municipiului Giurgiu .

Lucian Iliescu il prezinta prietenului Ioan Nicolae ca pe-o persoana extrem de competenta , iar acesta nu ezita sa-i puna in brate toate afacerile pe care le are in judetul GIurgiu pe-o  simbrie demna de doi ministri sau de-un  director de multinationala .

Asa il gaseste anul 2012 , dar si in postura de presedinte al campaniei pentru castigarea celui de-al cincilea mandat de primar de catre Lucian Iliescu .

Conduce campania cu multa ,, destoinicie” si Lucian Iliescu pierde alegerile cu un scor dezastruos . Imediat isi pune cenusa in cap , recunoaste ca este principalul responsabil pentru pierderea alegerilor , dar cum un necaz nu vine niciodata singur , ,,stapanul” . Ioan Nicolae il miroase ca nu e chiar ceea ce pretinde si o actiune de audit intern ii demonstreaza ca a avut dreptate.Activitatea in mediul privat a fost la fel de dezastruoasa ca si cea politica .

 

Urmarea ? Desfacerea contractului de munca , nu fara oarecare tambalau .

Norocul incetase sa-i zambeasca ?

Ba nu , dimpotriva .

O amicitie capatata in perioada PNL-ista cu deputatul Daniel Chitoiu si ruperea din PNL a aripii Tariceanu-Chitoiu il posteaza ca presedinte judetean a acestei factiuni politice de drapta-stanga care-si va spune ALDE si care va fi anexa PSD la guvernare.

Este uns director in cadrul Administratiei Fondului de Mediu ,  candideaza din partea ALDE si cu cateva mii de voturi devine deputat in Parlamentul Romaniei ….

…Apoi Ministru al Energiei in cabinetul Grindeanu si reconfirmat in guvernul Tudose .

Cezar Magureanu , Cristian Nemtescu , Valentin Iliescu , Lucian Iliescu , Ioan Nicolae , Calin Popescu- Tariceanu via Daniel Chitoiu , sau trepte ale unei cariere politice fulminante .

Ce-o mai urma ?

Daca-i merge tot asa ……imi scuip in san si ma-nchin cu stanga ca de dracu’ .

Detalii si picanterii despre modul in care si-a ,,ucis ”  rand pe rand mentorii acest Brutus modern cu nume de apostol macinat de incertitudini si ajuns prin voia hazardului ministru , aflati in editiile viitoare ale publicatiei noastre .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *