Nicolae Barbu: Atenție mare! În Giurgiu s-au reactivat clanurile țigănești!

Declarație surprinzătoare a primarului Nicolae Barbu, aseară, în cadrul emisiunii ”Giurgiu la tribună” la Televiziunea Giurgiu Tribune. Încă edilul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu a lansat o atenționare ce vizează viitoarea conducere a primăriei în ceea ce privește clanurile țigănești, reactivate în oraș, în perioada campaniei electorale.

Să aibă grijă mare în acești patru ani că s-au reactivat clanurile țigănești și acestea nu s-au reactivat degeaba, acestea își cer drepturile. Veți vedea, odată cu venirea forte multor ”valori” în Giurgiu, după perioadei pandemiei, acești oameni vor bate la ușa primăriei ca să primească, pentru că nu au muncit degeaba. Vor avea o problemă. Nu vor avea un buget îndestulător ca să îi mulțumească pe toți.

Nicolae Barbu a vorbit și despre sume uriașe de bani, sute de mii de euro care ar fi ajuns într-un fel sau altul pe piața din Giurgiu, în campania electorală.

S-au băgat pe piața giurgiuveană, în perioada alegerilor, aproape 200 de mii de Euro, transformați în bancnote de 100, întrebați-i pe toți care a fost prețul zonei, un preț pe Ghizdarului ,un preț pe Tineretului. Să fim realiști!”

Întrebat dacă a sesizat aceste aspecte organelor de control, Nicolae Barbu a declarat că nu, pentru că nu e felul său.

One thought on “Nicolae Barbu: Atenție mare! În Giurgiu s-au reactivat clanurile țigănești!

  1. UNII AU BAGAT IAR ALTII AU LUAT EUROI, DAR FII SINCER NU FI HOT, IN CEI OPT ANI IN PRIMARIA GIURGIU TU CITI EUROI AI CIORDIT. ??????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *