Nicolae Barbu: L-am exclus din partid pe cel care a făcut posibilă plecarea candidaților de pe lista PSD”

Azi, la 14.30, într-o conferință ad-hoc, Nicolae Barbu a anunțat excluderea din Partidul Social Democrat a lui Cătălin Gebăilă, unul din candidații PSD de pe lista pentru Consiliul Local.

Deciza a fost luată de Biroul Executiv Municipal al PSD Giurgiu, chiar cu puțin timp înainte ca Gebăilă să fie anunțat pe facebook, ca parte a Partidului Național Liberal.

Este al cincilea candidat de pe lista lui Nicolae Barbu care părăsește echipa PSD, iar azi, în conferință, au fost demascate și scenariile care au stat în spatele acestor trădări de ultim moment.

De azi, de la ora 12:00, Cătălin Gebăilă nu mai este membru de partid, deci nu va mai reprezenta partidul la alegerile locale. Va fi pe lista de consilieri, dar nu-i va fi validată candidatura chiar dacă era pe un loc eligibil. Cum  a fost posibil ca să plece, poate, niște mebri care au mai fost prin PSD și nu ne-am gândit, la început, deloc la Cătălin Gebăilă? De ce? Cătălin Gebăilă nu făcuse politică, venise în partid din dorința de a sprijini partidul, nu ceruse nimic, nu-și dorea anumite lucruri și acum gândindu-ne, toți cei care suntem astăzi prezenți, am zis hai să mergem să vedem unde e scăparea, cineva trădează din interior, cineva joacă joc dublu. De trei zile îl urmărim pentru că ne-am uitat în jurul nostru și a spus că din cei prezenți n-are cum să fie. Singurul care era veriga slabă era Cătălin Gebăilă. L-am monitorizat, trei-patru zile în campanie, cu cine stă de vorbă, cu cine a stat de vorbă, am luat înregistrărie, am luat pozele, am discutat cu cei din campanie și ne-am dat seama că, rând pe rând, observa ce supărări sunt prin partid, cine se simte supărat, cine se simte neajutorat, cine și-ar dori mai mult și în acel moment îi aborda și ușor, ușor le spunea :”Veniți că am vorbit eu cu Toma Petcu și vă oferă nu știu ce!”. (…) Suntem un nucleu puternic și știți ce au zis colegii? Nu ne derajează, chiar ne bucură că i-am descoperit înainte de alegeri, pentru că avem timp să schimbăm oamenii în secții de votare, avem timp să ne luăm măsurile de rigoare pentru a securiza votul și i-am demascat înainte de competiție, deci nu vor avea nici cel mai mic efect asupra puterii, asupra solidității și unității Partidului Social Democrat.” Nicolae Barbu – candidatul PSD la funcția de primar al Municipiului Giurgiu

Material comandat de Partidul Social Democrat – PSD Giurgiu, realizat de SC RISING LUCK SRL, portal www.giurgiu-tribune.ro, CUI Mandatar Financiar 21240002

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *