Nicolae Barbu : “supărare sau binecuvântare!?”Aceasta este întrebarea !

Într- o postare pe contul său de socializare , fostul primar al municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu mulțumește  giurgiuvenilor pentru șansa unică în viață de a fi primarul acestui oraș menționd că nu este supărat pe nimeni și dacă așa stau lucrurile,  înseamnă că altul este drumul său . Mai mult decăt atât, Barbu îî  roagă pe cetățenii orașului să îî ierte greșelile, cu voie sau fără de voie, la fel cum și el îi va  ierta pe toți cei care au așteptat  bucuria  acestui moment.

https://www.facebook.com/nicolae.barbu.796

 

‚Redăm si noi mai jos întregul text al postarii :

48 de ore de la alegerile locale 2020

-supărare sau binecuvântare!?

La două zile de la alegerile locale mă încearcă două sentimente.

Primul este de frustrare/supărare, că părăsesc Primăria după opt ani de muncă pentru realizarea de proiecte benefice comunității folosind fondurile europene: 54 km -230 străzi, străduțe, ulițe, ulicioare, fundături de piatră și pământ, asfaltate,  școli reabilitate integral, 700 apartamente de bloc anvelopate și alte mii în curs de anvelopare, toate locurile de joacă modernizate, apă/canalizare și branșamente gaz natural în proporție de peste 98% în tot orașul, modernizarea sistemului de termoficare și ceea ce este mai important, zeci și zeci de milioane de euro fonduri europene aprobate pentru investiții în municipiul Giurgiu, proiecte ce se vor vedea în anii următori.

Cel de-al doilea sentiment este de ușurare și binecuvântare pentru timpul liber, sau de muncă, pe care mi-l voi petrece alături de familie, de copiii mei care au revenit la Giurgiu să-și construiască aici viitorul și care au nevoie de susținerea mea, susținere pe care nu le-o puteam oferi din demnitatea mea de Primar.

Mulțumesc giurgiuvenilor pentru șansa unică în viață de a fi primarul Municipiului Giurgiu.

Multumesc tuturor celor care au crezut în mine, în puterea de a construi o echipă, celor care m-au urmat indiferent de decizia pe care am luat-o și mi-au fost alături, la bine și la greu.

Mulțumesc, de asemenea, celor care mi-au acordat votul necondiționat sau celor care nu m-au votat în toți acești ani.

Vreau să știți că nu sunt supărat pe nimeni și dacă așa s-a întâmplat, înseamnă că altul este drumul meu.

Am crezut și cred întotdeauna în Bunul Dumnezeu și am respectat cu smerenie tot ceea ce mi s-a întâmplat, ca o consecința a acțiunilor.

Acum, la finalul unui ciclu de viața, rog cetățenii orașului să mă ierte dacă le-am greșit, cu voie sau fără de voie, la fel cum și eu îi voi ierta pe toți cei care mi-au fost alături doar ca să aștepte și să-i bucure acest moment.

Revin acolo unde m-am format ca profesionist, în activitatea de business, coordonând politic această nouă echipă Pro România de la Giurgiu, echipă care a făcut posibilă, după 30 de ani, îngroparea politică a lui Niculae Bădălău.

Dumnezeu să  binecuvânteze acest oraș și pe toți cei care locuiesc în el!”

 

Camelia SACHETTI

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *