Niculae Badalau , franarul PSD Giurgiu ?

Am primit la aceasta ora , o informatie privitoare la o viitoare remaniere guvernamentala la nivelul secretarilor , subsecretarilor de stat si a directorilor de directii si agentii guvernamentale .
Dupa ce a tinut opinia publica treaza cu informatii privind ,,siguranta” ramanerii in functie a prefectului Nina Crisu pana in ziua demiterii acesteia , senatorul Badalau inventeaza sedinte de guvern in care pupila dumnealui , subprefecta Adriana Putaru , este numita in functia de prefect in timp ce fantoma lui Fabian Tarca il bantuie neintrerupt .
Doi ,este numarul reprezentantilor judetului Giurgiu care mai ocupa functii guvernamentale , e drept functii marunte .
Ma refer la subsecretarul de stat din Ministerul Sanatatii , domnul Lucian Ionita si la directorul Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci , Ionut Barbu .
Vor fi acestia ocoliti de vantul schimbarilor din guvern ? Vor resimti direct si in plin caderea libera in care se afla senatorul Badalau , seful fara portofoliu al social-democratilor giurgiuveni ?
Actiunile ,, politice” ale senatorului Badalau au condus la pierderea a doua portofolii de ministru .
Va priva pozitia actuala a lui Badalau in PSD , una deloc confortabila , judetul Giurgiu si de ultimele doua functii detinute in guvernul Dancila ?

Costel Dumitru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *