Niculae Badalau si Claudiu Manda , audiati azi de DNA

Seful Comisiei de control a activitatii SRI din Parlament , Claudiu Manda si Președintele executiv al PSD, senatorul de Giurgiu, Niculae Bădălău, au fost audiat, marți, 13 noiembrie de procurorii DNA. Deocamdata DNA nu a facut precizari in dosarul in care sunt audiati mai multi lideri PSD,

Seful Comisiei de control a activitatii SRI din Parlament este audiat, la DNA. Claudiu Manda nu a venit insotit de niciun avocat. Momentan nu se cunosc motivele pentru care Manda este audiat la DNA acesta neavand niciun dosar pe rol. Totusi, audierea lui Claudiu Manda ar putea avea legatura cu cererea de urmarire penala formulata de DNA pe numele lui Calin Popescu Tariceanu. Sursa BZI.ro www.bzi.ro/breaking-news-claudiu-manda-este-audiat-la-dna-673117

Si Numărul 2 din PSD a fost azi la la DNA                                 Președintele executiv al PSD, senatorul de Giurgiu, Niculae Bădălău, a fost audiat, marți, de procurorii DNA.
“Am fost ca orice cetatean normal, am dat curs invitatiei. Am declarat ce stiam, nu pot sa spun ca a fost o surpriza placuta”, a declarat Bădălău JURNALISTILOR după audiere.
Până în prezent, DNA nu a făcut precizări referitoare la dosarul în care sunt audiați mai mulți lideri PSD.

Potrivit unor surse judiciare, au fost chemaţi la audieri, pentru zilele următoare, ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, ministrul Mucii, Lia Olguţa Vasilescu, ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, şi ministrul Apărării, Mihai Fifor.

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *