Giurgiu-Tribune

Nora lu’ Badalau pusa pe scandal

 

 

De pe Mariahilferstrasse si Laleli bazar unde-a zburat cu charteru’ , pentru ca sa-si faca cumparaturile , doamna Claudia Badalau a aterizat astazi intr-un magazin din Bolintin -Vale unde in febra cumparaturilor pentru petrecerea aniversara a lu’ tata socru , de diseara , a bruscat o cumparatoare la fel de grabita si mult mai in varsta .
Ofuscata de faptul ca n-a fost recunoscuta si pentru ca doamna in varsta nu si-a cerut scuze , doamna Badalau a inceput sa profereze injurii si amenintari la adresa varstnicei doamne. Nu peste mult timp a aparut in magazin si sotul doamnei Badalau care-a fost foarte curios sa inteleaga cine-a fost de vina , motiv pentru care a cerut sa vada inregistrarea conflictului.
Dupa vizionare , domnul Badalau si-a luat consoarta acasa vadit incurcat pentru ca vinovatia acesteia era evidenta .
Intre timp a aparut si fiul domnei agresate care cu disperare si obida le-a transmis Badalailor ca vor veni zile cand le va fi greu sa iasa din casa , atat de multa ura reusesc sa induca concitadinilor dumnealor .
Dupa incheierea ostilitatilor , parerea unanim generala a oamenilor care au asistat la scandal a fost ca ,,neamu’ prost ramane tot neam prost cu toata puterea si cu toti banii lor “.

Acesta nu este un pamflet , ci o relatare .

Visits33 Visits 1 Visits 789947

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *