web analytics
Giurgiu-Tribune

Noul Spital Județean se va construi pe un teren din Vama Giurgiu

Construirea unui nou Spital Județean la Giurgiu se dovedește a fi mai mult decât o promisiune verbală a președintelui Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu și a primarului Adrian Anghelescu. Un prim pas a fost deja concretizat în ședința de ieri, 3 decembrie, a Consiliului Județean, când s-a aprobat trasnmiterea unuor terenuri situate în zona Vămii Giurgiu, din domeniul public al Municipiului Giurgiu, în domeniul public al Județului Giurgiu, adică în administrarea Consiliului Județean. Pe aceste terenuri se vizează construirea unui Complex de sănătate din care va face parte și un nou Spital Județean.

În perioada următoare fondurile europene destinate investițiilor în sănătate vor fi disponibile cu prioritate, așa că realizarea unui nou spital la Giurgiu nu poate fi decât o investiție benefică de care vor beneficia toți cei care au nevoie de asistență medicală la cele mai înalte standarde.

Sigur, mulți se întreabă de ce nu se reabilitează actualul spital de la Giurgiu. Răspunsul îl oferă chiar infrastructura spitalului, destul de învechită, care nu se mai poate adapta noilor cerințe ale unui spital european modern.

 

One thought on “Noul Spital Județean se va construi pe un teren din Vama Giurgiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *