web analytics
Giurgiu-Tribune

Nu ratați, azi ora 19.00, LIVE – EMISIUNEA ‘Giurgiu la Tribună’ , pe pagina de facebook ; Televiziunea Giurgiu Tribune !!!

Ne dorim să avem în parlament oameni care să ne reprezinte cu demnitate și responsabilitate. Mai ales acum, când sistemul sanitar județean are nevoie de resuscitare.  Primăria municipiului Giurgiu a rămas fară bani și nu au fost plătite salariale  însoțitorilor persoanelor cu dizabilități, pe lunile septembrie și octombrie 2020.  Se învață on line, și deci pe apucate. Câți copii din județ nu au încă acces la actul educațional?

Astăzi, de la ora 19.00 în cadrul emisiunii ‘Giurgiu la Tribună’ vom discuta despre problemele giurgiuvenilor din municipiu și județ și vom prelua intrebările dvs. , într-o ediție ce-l are ca invitat pe  Valentin Ștefan, Secretarul General Adjunct la Partidul Naţional Liberal și candidat pe lista de Senatori a PNL  Giurgiu.

Nu ratați, azi ora 19.00, LIVE – EMISIUNEA ‘Giurgiu la Tribună’  realizator Camelia SACHETTI,  pe pagina de facebook ;  Televiziunea Giurgiu Tribune !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *