Nu trage dom’ Semaca !

 ..In data de 25 noiembrie a anului 2007 aveau loc primele alegeri pentru desemnarea reprezentantilor Romaniei in Parlamentul Europei.
Alegerile au fost castigate de catre Partidul Democrat , care si-a trimis 13 reprezentanti la Bruxelles ,urmat de PSD cu 10 reprezentanti, Partidul National Liberal 6 eurodeputati si Partidul Liberal Democrat cu 3 reprezentanti.
Nu trebuie sa fii matematician ca sa constatati ca dreapta romaneasca insuma in acel moment doua treimi din votul romanilor, dar nu despre asta vreau sa vorbesc……
La Giurgiu scorul a fost si mai drastic in favoarea dreptei.PSD-ul cu domnul deputat la acea vreme, Niculae Batalau presedinte, a reusit sa se claseze al patrulea dupa PD, PLD si PNL cu un scor vecin cu10%.
Agenda zilei de 25 noiembrie 2007  in judetul Giurgiu a fost ocupata aproape in toatalitate de isprava lui Batalau care intr-un acces de furie il fugarea prin Bolintin pe Dan Pasat si pe niste colegi ai acestuia cu un pistol incarcat.
Organele in drept s-au sesizat la acea ora, insa nu-mi amintesc ca domnului Batalau sa i se fi intamplat ceva.
Mi-am amintit despre acest episod, ieri cand Batalau se dadea de ceasul mortii ca el e pacifist prin conformatie si n-ar omori o musca ,da’rmite sa-i carpeasca vreun pod de palma peste gura lui Marin Anton.
Domnule senator,din pacate pentru dumneavoastra, suntem ceea ce vad in noi cei din jurul nostru, iar eu ca unul care a avut nesansa sa graviteze un pic pe langa dumneavoastra, va spun cu mana pe inima ca sunteti prost crescut,needucat si violent.
Da, sunteti violent !
Daca continuati asa, nu e departe ziua cand presedintele ,,Radiografie”, dupa ce va varsa tot ce stie despre dumneavoastra, va va implora ascunzandu-se precum aia-n decembrie 2007.
Nu trage dom’ Semaca sunt eu Lascarica !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *