Numerele de telefon la care puteți suna pentru a obține informații referitor la modalitatea de acordare a șomajului tehnic

AJOFM Giurgiu 09.04.2020

ANUNȚ IMPORTANT

Pentru a veni în sprijinul angajatorilor, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Giurgiu a stabilit următoarele numere de tefefon dedicate: 0721445756 , 0724875149,  la care persoanele interesate pot suna pentru a obține informații referitor la modalitatea de acordare a șomajului tehnic și informații referitor la  aplicarea legii nr. 19/2020 privind acordarea unor zile libere părinților pentru supravegherea copiilor, în situația închiderii temporare a unităților de învățământ .

Pentru încărcarea documentelor necesare acordării șomajului tehnic pentru angajații cărora li s-a suspendat temporar contractul individual de muncă din inițiativa angajatorului,  potrivit art. 52 alin. (1) lit. c) din Legea nr. 53/2003 – Codul Muncii, cu modificările și completările ulterioare, se va folosi platforma digitală http://aici.gov.ro/ .

Avem rugamintea să folosiți decât această modalitate de transmitere a documentelor, să nu mai transmiteți si pe alte adrese de email ale AJOFM GIURGIU.

BIROUL DE PRESA AL AJOFM GIURGIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *