O GIURGIUVEANCA REPREZINTA ANGLIA LA COMPETITII SPORTIVE

Giulia Burcus este o giurgiuveanca talentata la gimnastica, descoperita de coregrafa Flori Iordache.
Inca de la varsta de sase ani a practicat acest sport la Asociatia Culturala pentru Copii si Tineret “Millenium Art”, timp de trei ani, pana in 2014 .
Din 2015 face gimnastica la clubul “Champion din Teddington” in Marea Britanie, unde se pregateste patru zile pe saptamana, cate 3 ore pe zi.
In prezent, Giulia este antrenata de Christina Fossheim , campioana nationala a Marii Britanii in 2012 la seniori.
Acum Giulia este eleva in clasa a 8-a si are merite deosebit de bune si la scoala .

Programul gimnastei cu origini giurgiuvene este foarte incarcat ;
Dimineata de la 8,30 pana la ora 3 este la scoala, apoi impreuna cu mama sa calatoreste o ora jumate cu trenul (deoarece clubul nu este in Londra,).
Dupa un antrenament dur, care dureaza 3 ore, se intoarce acasa facandu-si lectiile in tren.
Cel mai adesea , cele doua ajung acasa seara dupa ora 22.
Toate aceste eforturi sunt facute pentru ca Giulia isi doreste rezultate cat mai bune  la urmatoarele concursuri  ce se vor desfasura in lunile mai , iunie, iulie.si octombrie.

Pe langa repetarea coregrafiei ,mai exerseaza si elemente noi pe care le va face in noua ei rutina din toamna, deoarece la anul va trece la grup 2 (AG2) .
SI anul trecut Giulia Burcus a participat la concursuri internationale reprezentand Marea Britanie in Slovakia Ungaria si  Republica Ceha la un concurs international unde s-au intercut in competitii 12 tari.
La competitia din Republica Ceha, la categoria ei -AG1- au fost peste 50 de concurenti , iar in finala a obtinut un scor de 18,450 clasandu-se pe locul 3.
Rezultatele unei munci atat deintense nu intarzie asadar sa apara .

In octombrie va merge iar in Ungaria unde va reprezentanta din nou Marea Britanie.
De 2 ani ar fi trebuit sa fie in lotul national al acestei tari , insa  lipsa pasaportului britanic a impiedicat-o sa ajunga deocamdata acolo.
Acesta este Giulia ! Un om frumos si muncitor ! Chiar daca a trebuit sa se desprinda de Romania si de Giurgiu, ii uram mult success in continuare si ii tinem pumnii la fiecare competitie!

One thought on “O GIURGIUVEANCA REPREZINTA ANGLIA LA COMPETITII SPORTIVE

  1. Va multumesc frumos pentru cuvintele frumoase spuse despre mine, va multumesc pentru incurajarea si sustinerea voastra, multumesc fostei mele antrenoare Flori Iordache pentru tot ce a facut pentru mine timp de 3 ani si o admir foarte mult pentru tot ce a facut si face in continuare pentru copiii de la Millenium Art ,😚😚💗💗

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *