O nouă captură de parfumuri și articole vestimentare contrafăcute, descoperite la P.T.TF. Giurgiu

 

 

Doi cetățeni turci au fost prinși în timp ce încercat să introducă ilegal în țară mai multe articole vestimentare și parfumuri, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.  Marfa urma să die valorificată  pe teritoriul României. Cei doi cetățeni turci sunt acum cercetați de autoritățile române.

Ieri, polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Giurgiu au efectuat, pe sensul de intrare în ţară,  controlul specific asupra a două autocare care efectuează transport regulat de persoane între Turcia şi România.

În urma controalelor, polițiștii de frontieră giurgiuveni au descoperit în calele mijloacelor de transport, printre bagaje, mai multe pungi din plastic care conţineau articole vestimentare, precum și cutii în care se aflau  parfumuri, inscripţionate cu numele unor firme consacrate, susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile procurate din Turcia de către doi cetățeni turci , pasageri în doua autocare distincte , urmau să fie valorificate în  România.

Dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, produsele ar fi produs o valoare de aproximativ 107.000 lei.

Bunurile au fost ridicate în vederea continuării verificărilor, cei doi cetățeni turci sunt cercetați pentru săvârșirea infracţiunii de „punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare”, si așteaptă pedeapsa legală.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *