O nouă zi, noi capturi

Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu au descoperit, în urma unor activități desfășurate pe linia combaterii traficului cu produse contrafăcute, peste 1.000 articole de parfumerie, susceptibile a fi contrafăcutepe care un cetățean turc a încercat să le introducă ilegal în țară.

În data de08.12.2020, în baza analizei de risc specifice, a fost selectat pentru control în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, pe sensul de intrare în țară, un autocar condus de către un cetățean turc, în vârstă de 34 ani.

Cu ocazia verificărilor amănunțite efectuate, polițiștii de frontieră au descoperit, disimulate printre bagaje dar și în locul destinat rezervorului suplimentar de combustibil al autocarului, mai multe colete, ce conțineau cantitatea totală de 1.081 produse parfumerie, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

În cadrul cercetărilor, polițiștii de frontieră giurgiuveni au stabilit că bunurile aparțineau șoferului autocarului. Acesta a declarat că urma să transporte bunurile în România, contra sumei de 300 de dolari.

Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă se ridică la suma totală de aproximativ 324.900 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *