O primăvară frumoasă, din partea PSD-Giurgiu!

O vorbă din popor spuce ”cu o floare nu se face primăvară!” Iată însă că poate aduce zâmbete, multe și sincere oricărei femei . Dăruind flori doamnelor și domnișoarelor din municipiu, pesediștii giurgiuveni au adus zâmbete reprezentantelor sexului frumos. Mai mult decât atât , acțiuea a  demonstrat mult spirit de Fair- Play din partea deputatului PSD Giurgiu,  Marian Mina .
Astăzi,președintele organizației județene, împreună cu preşedintele organizaţiei municipale a PSD Giurgiu, Nicolae Barbu și cu cu tinerii social-democraţi au oferit sute de flori giurgiuvencelor pe care le-am întâlnit în Piaţa Centrală din municipiu. sau chiar în apropierea unor locații destinate activității de partid de la AUR sau PNL.
Prin scurte dialoguri, sfaturi, doleanțe, mulțumiri, membrii PSD  au demonstrat în continuare, în plus față de conferințe de presă susținute regulat, o mare dispozitie la dialog . Chiar în urmă cu doua zile, sute de femei, de la adolescente până la bunici, au umplut sala mare a Ateneului ”Nicolae Bălănescu” din Giurgiu pentru a participa la o dezbatere pentru sănătatea femeii la înițiativa aparține deputatului PSD Elena Dinu.
De asemenea , prin organizația de tineret a partidului s-au avut loc numeroase acțiuni și chiar sondaje .
Printre acțiunile inițiate de TSD Giurgiu, în 2023 se află și un Chestionar cu tema ”Care este  gradul de satisfatie al giurgiuvenilor în raport cu actuala administratie locală derulat in ultimele trei luni”
Și poate că nu se poate face primăvară cu o floare, dar conferințele de presă, dezbaterile și acțiunile constante prin care PSD știe să mențină linia de dialog cu cetățenii de orice culoare epolitică, DA! Să fie primite in continuare și florile, și zâmbetele! Vorba cântecului;
”Sa vina primavara
Si sa ne para bine
De fiecare floare
Pe care-o mai privim
Si printre-atatea valuri
De flutiru si albine
Cu bratele deschise
De cer sa le lovim”
Galerie foto de la eveniment
C.D.S

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *