Obsesia lu’ Mitica PredaDumitru Preda , sau Mitica , asa cum il alinta cunoscutii si prietenii este primar al comunei Buturugeni .
In cele patru mandate Mitica Preda nu s-a remarcat prin nimic , comuna Buturugeni fiind prototipul comunei cu oameni vrednici si bogati , dar prost administrate .
Case si curti frumoase de oameni gospodari , dar de la gard pana-n drum , adica domeniul administrat de primarie nu prea are ce sa-ti mai placa .
Mitica Preda are o obsesie .
Obsesia lui Mitica se numeste Constantin (Costel) Alecu .
Costel Alecu este un om de afaceri (agricultor si dezvoltator imobiliar) de succes , care conduce organizatia liberala din Buturugeni si care , vorbesc oamenii , este foarte posibil sa-ia locul lui Mitica in fruntea obstii .
Mitica stie asta , dar in loc sa se ocupe de dezvoltarea localitatii , se ocupa de…..Costel Alecu , punandu-i acestuia tot felul de bete-n roate .
Cum spune proverbul , ,, De ce ti-e frica nu scapi ” si probabil va veni si momentul in care Costel Alecu il va privi pe Mitica de la inaltimea functiei de primar , dar pana atunci vom incepe o serie de dezvaluiri despre , cum intelege Mitica Preda sa-i faca ,,zile fripte” obsesiei sale Costel Alecu in numerele urmatoare ale publicatiei noastre .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *